Gelat de Llimona i Alfàbrega

Estem dedicats a explorar nous horitzons en el món de la gastronomia, i avui estem encantats de presentar una creació refrescant que encarna l’essència de l’estiu: Gelat de Llimona i Alfàbrega.

Elaborat pel talentós xef Iván Vázquez, aquesta deliciosa recepta és un testimoni de la seva experiència i creativitat. Un any més, l’Iván col·labora amb Sosa Ingredients, aportant el seu estil únic i passió pels sabors a la nostra comunitat. La seva elecció de l’estabilitzant Profiber Stab 5 com a principal estabilitzador en aquesta recepta, destaca la versatilitat i fiabilitat dels nostres productes, assegurant una textura suau i cremosa que realça els vibrants sabors de llimona i alfàbrega.

Lleuger i indulgent

El Gelat de Llimona i Alfàbrega és més que un postre; és una experiència que captura l’essència de la frescor i la sofisticació. El toc àcid de la llimona combinat amb les notes aromàtiques de l’alfàbrega crea una barreja harmoniosa que és tant vigoritzant com reconfortant. Aquest gelat és perfecte per aquells dies càlids en què desitges alguna cosa lleugera però indulgent.

Et convidem a explorar aquesta deliciosa recepta i descobrir la màgia de combinar ingredients frescos amb tècniques d’avantguarda.

Gelat de Llimona i Alfàbrega

Gelat equilibrat per Iván Vázquez amb el nostre estabilitzador Profiber Stab 5. Aquest gelat ha estat dissenyat per servir a -12 °C o -13 °C

Ingredients

  • Gelat de Llimona i Alfàbrega

Elaboració

  • Gelat de Llimona i Alfàbrega

    1. Seleccionar fulles grans i fresques d'alfàbrega. Portar aigua a ebullició i escaldar l'alfàbrega durant 30 segons.
    2. Refredar immediatament en aigua amb gel durant 5 minuts. Escórrer amb cura per eliminar l'excés d'aigua.
    3. Pesar 15 grams de fulla escaldada i reservar.
    4. Barrejar la llet sencera amb la nata en una gerra o recipient ampli.
    5. Afegir tots els ingredients secs sense importar l'ordre.
    6. Homogeneïtzar fins a obtenir una barreja completament integrada.
    7. Separar una petita part de la base líquida i triturar-hi l'alfàbrega escaldada.
    8. Incorporar la pasta d'alfàbrega a la barreja principal. Espremer la llimona i afegir a la barreja. Tornar a homogeneïtzar amb cura.
    9. Deixar reposar la barreja durant un mínim de 5 hores en fred per permetre la hidratació completa de les fibres.
    10. Liquar la barreja amb un túrmix fins a obtenir una base fina i homogènia.
    11. Mantecar.

Comparteix aquesta recepta

Altres receptes que poden interessar-te

Productes
Productes