Estem dedicats a explorar nous horitzons en el món de la gastronomia, i avui estem encantats de presentar una creació refrescant que encarna l’essència de l’estiu: Gelat de Llimona i Alfàbrega.
Elaborat pel talentós xef Iván Vázquez, aquesta deliciosa recepta és un testimoni de la seva experiència i creativitat. Un any més, l’Iván col·labora amb Sosa Ingredients, aportant el seu estil únic i passió pels sabors a la nostra comunitat. La seva elecció de l’estabilitzant Profiber Stab 5 com a principal estabilitzador en aquesta recepta, destaca la versatilitat i fiabilitat dels nostres productes, assegurant una textura suau i cremosa que realça els vibrants sabors de llimona i alfàbrega.
Lleuger i indulgent
El Gelat de Llimona i Alfàbrega és més que un postre; és una experiència que captura l’essència de la frescor i la sofisticació. El toc àcid de la llimona combinat amb les notes aromàtiques de l’alfàbrega crea una barreja harmoniosa que és tant vigoritzant com reconfortant. Aquest gelat és perfecte per aquells dies càlids en què desitges alguna cosa lleugera però indulgent.
Et convidem a explorar aquesta deliciosa recepta i descobrir la màgia de combinar ingredients frescos amb tècniques d’avantguarda.
938 666 094
sosa@sosa.cat