Confitats

ELABORACIONS AMB PRODUCTES SOSA

La nit que transcorre del 23 al 24 de juny és una de les més màgiques de l'any a Catalunya. Concretament, es tracta d'una data...
La Charlotte, una joia de la rebosteria clàssica, ha captivat paladars des de la seva creació al segle XVIII. Aquest postre elegant i versàtil, que...
Avui al nostre blog de receptes, et presentem el “Gelat Espanyola”, una creació exquisida dels xefs de Valrhona Selection. Valrhona Selection és un col·lectiu de...
Avui et presentem una variant única del tradicional Tortell de Reis: el Tortell de Llimona Confitada. Aquest postre, tan popular en les celebracions nadalenques, es...
En la nostra col·laboració amb el mestre xocolater David Pallàs, ens submergim en el món de la creació culinària per oferir-te una experiència única al...
Dins de l'alta pastisseria, assolir un equilibri harmoniós entre sabors i sucres és fonamental per elevar una creació a l'excel·lència. A la nostra recepta “Ganache...
En aquesta ocasió, els nostres talentosos xefs de l'Aula Sosa han donat un gir innovador a la clàssica recepta de cookie, creant una versió que...
En la nostra constant recerca per innovar i elevar l'experiència gastronòmica, ens complau compartir una emocionant col·laboració que hem dut a terme amb el reconegut...
En aquesta ocasió, ens complau presentar-vos una elaboració de la pastisseria acabada pel reconegut xef pastisser, xocolater i gelater català: Carles Mampel. Amb una trajectòria...
Productes
Productes