Gelateria

ELABORACIONS AMB PRODUCTES SOSA

En aquesta ocasió volem compartir una recepta que fusiona la cuina tradicional amb les tècniques més actuals de la gelateria gastronòmica. Es tracta del nostre...
Avui a la nostra secció de receptes volem compartir una nova creació d'Iván Vázquez, el nostre col·laborador especialitzat en gelateria: un Gelat de Xocolata amb...
En l'univers de la restauració, l'harmonia entre textura, temperatura i sabor defineix l'experiència del comensal. La nostra recepta d'Escuma de rooibos, pa de pessic d'avellanes...
En la nostra recerca per inspirar noves formes d'entendre la gelateria moderna, continuem col·laborant amb grans professionals del sector. En aquesta ocasió, el xef Iván...
Amb l'arribada de l'estiu, els postres gelats es converteixen en protagonistes indiscutibles de les cartes. En aquesta ocasió, hem tornat a comptar amb el nostre...
Estem dedicats a explorar nous horitzons en el món de la gastronomia, i avui estem encantats de presentar una creació refrescant que encarna l'essència de...
En el món de la gelateria, el gelat de nata s'erigeix com una base clàssica i versàtil, present en qualsevol establiment que es valori. La...
Avui al nostre blog de receptes, et presentem el “Gelat Espanyola”, una creació exquisida dels xefs de Valrhona Selection. Valrhona Selection és un col·lectiu de...
Estem emocionats de presentar un nou col·laborador en l'àrea de gelateria, Iván Vázquez! Originari de Gijón (1992), Iván ha recorregut un camí impressionant en el...
La clau del nostre gelat de nata rau en l'ús de Profiber Stab 5, un estabilitzant compost de fibres naturals com el psyllium (per a...
Productes
Productes