Pastisseria

ELABORACIONS AMB PRODUCTES SOSA

Amb l'arribada de la temporada nadalenca, els polvorons tornen a ocupar un lloc protagonista a les nostres taules. Aquest clàssic dolç, tan arrelat a la...
Els panellets són una de les llaminadures més representatives de la tradició catalana, especialment lligades a la festivitat de la Castanyada. La seva base de...
A Sosa Ingredients continuem explorant els límits de la creativitat pastissera en aquest glaçat negre, una recepta desenvolupada amb Proglaçace, el nostre gelificant vegetal que...
Jason Tan torna a sorprendre amb la seva segona creació d'una sèrie de tres dissenyades per a un públic global —i amb especial atenció al...
En la nostra constant recerca per inspirar i transformar la pastisseria moderna, presentem Margaria, una recepta creada en col·laboració amb el reconegut pastry chef...
En la nostra missió d'innovar i oferir alternatives més netes sense renunciar al sabor, hem col·laborat amb el talentós pastry chef italià Matteo Felicci,...
El glasejat abocable de grosella negra formulat amb la nostra última innovació Proglaçage, és ideal si busques un acabat brillant i estable a partir d'ingredients...
En aquesta ocasió tenim l'honor de presentar una creació del xef ambaixador Jason Tan, qui ens comparteix el seu postre titulat “Hukambi i Cirera”, una...
En l'univers de la pastisseria contemporània, la tècnica no és només una eina, sinó un llenguatge per expressar idees, textures i emocions. Una de les...
La nit que transcorre del 23 al 24 de juny és una de les més màgiques de l'any a Catalunya. Concretament, es tracta d'una data...
Productes
Productes