Pastas concentrades

ELABORACIONS AMB PRODUCTES SOSA

A Sosa Ingredients, la nostra passió sempre ha estat impulsar la creativitat i les tècniques culinàries cap a noves fronteres. Per això, avui et presentem...
Avui et portem una recepta espectacular: Entremet de Xocolata i Cassis. Aquesta preparació és vegetariana, elaborada sense ingredients d'origen animal com la gelatina, mantenint una...
Compromesos amb la innovació en la gastronomia moderna, ens enorgulleix presentar una recepta exclusiva creada pel xef Martín Lippo: la Crema Pastissera Vegana de Festuc....
Els panellets són un dolç emblemàtic de la tradició catalana, particularment popular durant la festivitat de la Castanyada. Generalment elaborats amb una base de massapà,...
Aquesta recepta de Caviar de Maduixa es desenvolupa a partir d'una explicació àmplia de: “La màgia de l'esferificació: història i conceptes” que t'animem a llegir....
Avui, tenim el privilegi de presentar una recepta exclusiva dissenyada pel reconegut xef Martin Lippo: Neules de Nitrogen amb Festuc Salat. Martin ha experimentat amb...
A Sosa Ingredients, sempre ens esforcem per oferir productes de la més alta qualitat que inspirin a xefs i aficionats a la cuina de tot...
A Sosa Ingredients, ens enorgullim d'oferir solucions innovadores i naturals per a la indústria de la gelateria. Per això, estem emocionats de presentar el...
En aquesta ocasió, els nostres talentosos xefs de l'Aula Sosa han donat un gir innovador a la clàssica recepta de cookie, creant una versió que...
Avui et presentem un postre que és una veritable obra mestra culinària: el “Soufflé de xocolata amb aire d'amaretto i sorbet d'amarenes”. Aquest postre combina...
Productes
Productes