Cremes

ELABORACIONS AMB PRODUCTES SOSA

Jason Tan torna a sorprendre amb la seva segona creació d'una sèrie de tres dissenyades per a un públic global —i amb especial atenció al...
El gaspatxo, originari d'Andalusia (Espanya), és una de les preparacions més representatives de la cuina tradicional espanyola. Aquesta sopa freda, concebuda com una forma d'aprofitar...
En aquesta ocasió tenim l'honor de presentar una creació del xef ambaixador Jason Tan, qui ens comparteix el seu postre titulat “Hukambi i Cirera”, una...
La nit que transcorre del 23 al 24 de juny és una de les més màgiques de l'any a Catalunya. Concretament, es tracta d'una data...
A Sosa Ingredients, creiem que la tècnica és una forma d'expressió, i aquesta nova recepta juntament amb el xef Javier Sánchez ho demostra amb mestria....
En el món de l'alta cuina, la tècnica és tan important com l'ingredient, i el royal és una d'aquestes preparacions que encarna perfectament aquest equilibri....
A Sosa Ingredients, portem dècades acompanyant els professionals de la gastronomia amb solucions tècniques, ingredients d'avantguarda i una visió clara: impulsar la creativitat sense renunciar...
En el món de la gelateria, el gelat de nata s'erigeix com una base clàssica i versàtil, present en qualsevol establiment que es valori. La...
Les Rosquilles Glacejades són un clàssic irresistible que mai passa de moda, perfectes per gaudir en qualsevol època de l'any i una opció atractiva per...
La Tartaleta Selva Negra és una obra mestra de la rebosteria que desafia els xefs amb el seu alt nivell tècnic, incorporant múltiples sub-receptes que...
Productes
Productes