En la nostra missió d’innovar i oferir alternatives més netes sense renunciar al sabor, hem col·laborat amb el talentós pastry chef italià Matteo Felicci, qui s’ha sumat al repte d’utilitzar el nostre producte Proglaçage com a peça clau per crear un entremès 100 % vegà de figues i nous. En una pastisseria professional que cada vegada demanda productes més ètics i vegetals, aquesta recepta representa un salt tècnic i sensorial.
L’Entremès vegà de figues i nous combina diverses capes de tècnica: un praliné de nous amb textura cruixent i profunditat de sabor; una galeta de nous que aporta estructura i contrast; una confitura de figues que aporta sucositat i nota fruital; una mousse de nous que eleva la suavitat; i finalment un glasejat de figues elaborat amb Proglaçage, la nostra nova solució vegetal per a glasejats.
Gràcies a Proglaçage s’ha aconseguit evitar completament l’ús de gelatina animal i de pectines, mantenint un glasejat molt brillant, estable i amb un sabor autèntic a fruita.
El fet que aquest postre sigui veggie al 100 % no només respon a tendències alimentàries, sinó que exigeix un nivell tècnic alt: textura, sabor, estabilitat, presentació. Matteo Felicci demostra una vegada més com la innovació i els ingredients tècnics poden anar de la mà per crear obres que satisfacin tant el xef més exigent com el consumidor conscient.
938 666 094
sosa@sosa.cat