Cruixent de Sèsam Negre

El sèsam negre és un ingredient ple de caràcter, amb un sabor intens, lleugerament torrat i un color profund que aporta elegància a qualsevol creació gastronòmica. En aquesta recepta, el convertim en protagonista absolut amb un Cruixent de sèsam negre, una elaboració senzilla però amb un resultat espectacular en textura i aparença.

Per aconseguir aquest acabat fi i trencadís, utilitzem Maltosec, un producte versàtil que actua com a encolant natural. Gràcies a la seva capacitat d’aportar cohesió sense alterar el sabor, permet obtenir una làmina cruixent, lleugera i estable, que realça la presència del sèsam en la seva màxima expressió.

Aquest cruixent és ideal com a element decoratiu o de textura en múltiples elaboracions: postres amb xocolata o cítrics, pastissos, mousses, o fins i tot plats salats com tatakis, tàrtars o foie gras. El seu contrast visual i el seu toc torrat el converteixen en un complement perfecte per donar un acabat professional i sofisticat a les vostres creacions.

Cruixent de Sèsam Negre

Ingredients

Elaboració

  • Cruixent de sèsam negre

    1. Barregeu tots els ingredients en un bol fins a formar una pasta homogènia.
    2. Estireu entre dos papers de forn una capa molt fina i coeu al forn a 160ºC durant 15-20 minuts.

Comparteix aquesta recepta

Altres receptes que poden interessar-te

Productes
Productes