INGREDIENTS BASATS EN
PRINCIPIS FONAMENTALS
Tots els nostres productes s’adhereixen als principis fonamentals de la cuina contemporània; més sabor, més textura, menys greixos i menys sucre.
EN ELS NOSTRES PRODUCTES
Texturitzants
- Emulsions i Airejants
- Espessidors
- Proteïnes Muntants
- Greixos tècnics
- Altres
- Conservants
- Estabilitzants
- Agents Llevants i Efervescents
- Agents de Càrrega
- Gelificants
Els texturitzants són modificadors de textura que respecten al màxim les característiques organolèptiques dels ingredients que es volen transformar.
Fibres
Classifiquem les nostres fibres segons les seves funcions tècniques en dos grups, fibres d'alta funcionalitat i fibres de càrrega. Aquesta classificació té en compte la naturalesa del producte pel que fa a la relació entre dosificació, funció tècnica i les solucions que ofereixen.
Liofilitzats Crispies
La liofilització transforma la fruita “sublimant” el seu contingut d'aigua, fent-la passar de sòlid a gas sense cap fase líquida entremig. D'aquesta manera, la fruita conserva totes les seves excel·lents propietats.
Confitats
- Confitat
- Fruita al licor
- Fruit & Sauce Cold Confit®
- Fruit Cold Confit®
- Melmelades Concentrades
- Gelée
- Copeaux
Per preservar el sabor natural de la fruita, utilitzem una tècnica de conservació en fred a baixa pressió a l'hora d'elaborar els nostres confitats. Aquest procés tecnològic ens permet garantir un producte de primera qualitat, amb la quantitat justa de sucre, mantenint les seves qualitats organolèptiques i potenciant el sabor.
Taste Colour
- Extractes en Pols de Fruita
- Extracte en Pols Formatge i Làctics
- Extractes en Pols Fums i altres
- Extracte en Pols Te
- Extractes en Pols Herbes i Flors
- Extractes en Pols Umamis
- Extractes en Pols Verdures
- Extractes en Pols Arrels
- Extractes en pols Espècies
- Extractes en Pols Bolets
- Extractes en Pols Vi i Vinagre
- Extractes en Pols Japó
Gràcies a Taste Colour, una gamma de sabors en pols extrets mitjançant diferents processos com la liofilització, podràs preparar les teves creacions sense perdre ni una mica de sabor.
Colorants
- Colorants Naturals en Pols
- Colorants Sintètics Hidrosolubles en Pols
- Colorants sintètics liposolubles en pols (Laca)
- Colorants Naturals Hidrosolubles en Pols
- Colorants Naturals Liposolubles Líquids
- Colorants metàl·lics
- Colorants hidrosolubles
Els colorants juguen un paper crucial en l'estètica i l'atracció visual dels plats i postres. Aquests ingredients s'utilitzen per intensificar, canviar o millorar els colors naturals dels aliments.
Sucres Tècnics
Els sucres tècnics permeten controlar completament les característiques intrínseques de l'ingredient. Oferim una gamma per cobrir cada necessitat, seleccioneu la millor opció depenent de la temperatura de fusió i el poder anticongelant.
Aromes
Els nostres aromes s'integren en cada producte, revelant el seu millor sabor i alliberant unes notes aromàtiques intenses. Funcionen bé tant en còctels com en sorbets, cremes i farciments fent augmentar l'essència de cadascun d'ells.
Pastes Concentrades
Hem creat acuradament la nostra gamma de pastes concentrades de primera qualitat per preparar les millors receptes. El resultat és un producte fàcil d'utilitzar que aporta sabor i color amb baixes dosificacions.
Fruits secs
- Fruita seca sencera
- Fruita seca tallada
- Farines
- Pastes de Fruits Secs i Llavors
- Pralinés
- Cafè
- Fruits secs cantonesos
- Fruits Secs Crocanti
- Fruits Secs Caramel·litzats
- Pralicroc
- Massapà
La gamma de fruits secs de Sosa Ingredients està dissenyada per oferir la màxima versatilitat i qualitat. Des de fruits secs crus acuradament seleccionats fins a pastes i les nostres exclusives varietats caramelitzades a l'estil cantonès.
Flors
La nostra gamma de flors inclou una acurada selecció de flors seques, flors fresques i fulles comestibles dissenyades per embellir i donar un toc únic als teus plats i postres.
Deep Fried Texture
Aquesta categoria de producte permet millorar el procés de la tècnica de fregir diversos aliments per aconseguir textures cruixents i contrastants.
Sucres i Sals
Els nostres sucres i sals han estat seleccionats per potenciar el sabor, textura i presentació de les teves preparacions.
FORMACIONS EN
LES NOSTRES AULES SOSA
Ens comprometem com a autèntics socis per a xefs i pastissers, oferint recursos i suport constant per perfeccionar les vostres habilitats culinàries i mantenir-vos actualitzats sobre les últimes tendències.
- 3.500 Professionals formats
- +15 Formacions en més de 15 països
Subscriu-te a
la nostra Newsletter
Rep al teu correu les nostres novetats més fresques, consells exclusius, receptes inspiradores i tot el que necessites per gaudir al màxim de la cuina.
Informació sobre la política de privacitat.
AVÍS LEGAL: Recollida de dades a pàgina web (LSSICE + LOPD) “En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que mitjançant l’emplenament del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer de titularitat Sosa Ingredients SLU amb la finalitat de poder gestionar la seva sol·licitud. Més informació
938 666 094
sosa@sosa.cat