Catàlegs

Sosa Food Service Premium

Es tracta del catàleg més complert on coneixereu l'àmplia gamma i la diversitat dels nostres productes i de les nostres marques col·laboradores. Ingredients i formats de venda pensats per arribar a tots els professionals de la gastronomia.

Hi trobareu des de la materia primera de màxima qualitat fins a les tècniques més noves per inspirar els nostres clients i ajudar-los a aconseguir plats únics, innovadors i sense límits.

    Food Service

    Food Service

    Food Service

    Food Service

    Food Service

    Food Service

    Food Service

  Food Service

    Aui Fine Foods

    Food Service

Tools & Equipement

Si voleu complementar i equipar la vostra cuina aquest és el vostre catàleg! Us oferim una àmplia gama de productes dels quals en som distribuïdors.

No us faltarà de res per a servir un bon càtering, suports per presentar les vostres elaboracions de manera original, estris de cuina, motlles, vestuari i maquinària que et facilitarà la feina, no te’l perdis!

    Tools & Equipement

Gelato & Coffee

El catàleg que no pot faltar a cap gelater! Hi trobareu la nostra selecció d’ingredients per a elaborar i decorar des de deliciosos gelats i granissats fins a espectaculars creps i gofres.

Al mateix temps, us oferim una selecció d’estris, motlles, recipients, maquinària i molt més, tot pensat per treure el màxim profit al vostre obrador i gelateria.

    Gelato & Coffee

Sosa Nadal

Les pàgines d’aquest catàleg venen plenes de productes imprescindibles a totes les taules durant les assenyalades festes nadalenques.

Hi podreu trobar des de les neules i torrons més típics fins als sabors més moderns, exquisits i innovadors per deixar els vostres clients amb la boca oberta.

    Sosa Nadal

Raiguer & Fermentus

Raiguer us ofereix unes postres excepcionals,  llestes per descongelar i servir. Una gamma que contempla tots els clàssics i d’altres més moderns, tots reinventats amb un toc original i un sabor deliciós.

D'altra banda, Fermentus us ofereix una àmplia selecció de pans pre-cuits i congelats. El catàleg és tant ampli que podreu escollir el pa més adequat per a cada ocasió.

    El Raiguer & Fermentus

    El Raiguer & Fermentus