Catàlegs
Explora la nostra àmplia gamma de productes dissenyats per satisfer les necessitats de tots els professionals de la gastronomia. Des de matèries primeres de la més alta qualitat fins a tècniques innovadores, el nostre catàleg està pensat per inspirar-te i ajudar-te a crear plats únics i emocionants.

Food Service

Selecció Sosa

Catàleg Distribució
Llibres
T’oferim una biblioteca de llibres descarregables que expliquen en profunditat una àmplia gamma de temàtiques actualitzades del món gastronòmic.

La Roda dels Texturitzants en Gastronomia

Receptari Base de la Gastronomia Moderna

Manual d’Ús: Fibres en la Pastisseria

Indispensables de la Pastisseria Vegetal

Què són les Pectines?

La revolució de les mousses
Dossier Receptaris
Descobreix la nostra col·lecció de receptaris digitals que abasten una àmplia varietat de temes culinaris actualitzats.

Receptari Flaxfiber: la versió més salada

Dossier receptari: Potatowhip Cold

Receptari de Nadal 2024

Naturfoam: Escumant d’origen vegetal

Receptari base de gelats i sorbets: Profiber Stab 5

Fruita confitada Cold Confit®

Dossier receptari: Gracila Gel
Demostracions
Descobreix la nostra àmplia col·lecció de recursos de demostracions que abasten una varietat de temes actualitzats en el món gastronòmic.
















938 666 094
sosa@sosa.cat