Descarregables

Creativitat gastronòmica al següent nivell

Catàlegs

Explora la nostra àmplia gamma de productes dissenyats per satisfer les necessitats de tots els professionals de la gastronomia. Des de matèries primeres de la més alta qualitat fins a tècniques innovadores, el nostre catàleg està pensat per inspirar-te i ajudar-te a crear plats únics i emocionants.

Catàleg Distribució

Llibres

T’oferim una biblioteca de llibres descarregables que expliquen en profunditat una àmplia gamma de temàtiques actualitzades del món gastronòmic.

La Roda dels Texturitzants en Gastronomia

Receptari Base de la Gastronomia Moderna

Manual d’Ús: Fibres en la Pastisseria

Indispensables de la Pastisseria Vegetal

Què són les Pectines?

La revolució de les mousses

Dossier Receptaris

Descobreix la nostra col·lecció de receptaris digitals que abasten una àmplia varietat de temes culinaris actualitzats.

Receptari Flaxfiber: la versió més salada

Dossier receptari: Potatowhip Cold

Receptari de Nadal 2024

Naturfoam: Escumant d’origen vegetal

Receptari base de gelats i sorbets: Profiber Stab 5

Fruita confitada Cold Confit®

Dossier receptari: Gracila Gel

Demostracions

Descobreix la nostra àmplia col·lecció de recursos de demostracions que abasten una varietat de temes actualitzats en el món gastronòmic.

PROCRUNX: Com crear textures cruixents?

AGENTS DE CÀRREGA Quina funció tenen els agents de càrrega?

ESPUMES Com realitzar espumes fredes, calentes i bescuits en sifó?

PROSORBET 100 & PROCREM 100 Com estabilitzar gelats i sorbets?

PECTINES Com gelificar i glaçar amb pectines?

COLORANT ALIMENTARI: Com acolorir amb colorants clean label?

CONFITATS en la Pastisseria Moderna per Carles Mampel

TASTE COLOUR: Com introduir color i sabor sense afegir aigua?

LIOFILITZATS I CRISPIES Com utilitzar-los?

GELIFICANTS VEGETALS Com utilitzar els gelificants vegetals?

ESFERIFICACIONS Quines aplicacions són possibles amb l’esferificació?

Albuwhip: Com substituir l’aigua de la clara d’ou per sabor?

GELCREM: Com elaborar cremes congelables i estables en fred / calent?

SUCRE TÈCNIC Com reduir la dolçor i millorar la textura utilitzant sucres?

Vegan mousse gelatine: Com gelificar mousses veganes?

NATUR EMUL: Com substituir el rovell d’ou en les teves emulsions?

Productes
Productes