PER QUÈ
moderna i font d'emocions
COM
solucions innovadores, inspiradores i sostenibles.
A cuina, res no és impossible. Només cal saber atrevir-se i, en particular, atrevir-se a fer front als reptes del nostre temps. Els nous règims alimentaris, la reducció del sucre i del greix, l’augment de la transparència…
No cal veure’ls com a desafiaments sinó com a oportunitats.
A SOSA, fa més de 20 anys que reinventem la gastronomia perquè visqui d'acord amb la seva època i perquè doni forma al futur.
Guiats pel gust del canvi i acompanyats pels xefs més importants, elaborem ingredients sempre més inspiradors, innovadors i respectuosos amb el medi ambient.
Ingredients que viuen acords al seu temps, per als cuiners i pastissers que busquen reinventar els estàndards o crear experiències sensorials úniques.
Sí, per a vostè.
Junts, prenguem avantatge, qüestionem les tendències, elaborem, creiem, perfeccionem, en resum, atrevim-nos! Perquè cadascuna de les seves realitzacions sigui una deliciosa barreja de modernitat i emoció.
01
Col·laboració i
cocreació
Sosa és aquí per escoltar les seves necessitats com a xef i
conversar junts per aportar respostes i solucions adaptades
02
Qualitat i
exhaustivitat de l'oferta
Una àmplia oferta s’obre davant vostre amb productes que aporten una autèntica plusvàlua a les seves creacions.
03
Democratització i
comprensió
Compartim la nostra passió pels ingredients i el nostre coneixement de tècniques que aporten valor a la professió, per facilitar el dia a dia amb els nostres clients.
04
Acompanyament e
inspiració
Ens mou la nostra voluntat d’ajudar el sector gastronòmic en els seus reptes diaris, respondre a les noves tendències o inspirar per generar emocions.
cocreació
Sosa és aquí per escoltar les vostres necessitats com a xef i conversar junts per aportar respostes i solucions adaptades.
Una àmplia oferta s'obre davant vostre amb productes que aporten una autèntica plusvàlua a les vostres creacions.
Compartim la nostra passió pels ingredients i el nostre coneixement de tècniques que aporten valor a la professió, per facilitar el dia a dia amb els nostres clients.
Ens mou la nostra voluntat d'ajudar el sector gastronòmic en els seus reptes diaris, a respondre a les noves tendències o a inspirar per generar emocions.
El complex de
Insulsa Ingredients
La seu de Sosa Ingredients a Navarcles es troba a la Colònia Galobard, una antiga colònia tèxtil enclavada en plena natura a la vora del riu Llobregat. Avui dia, aquesta colònia, integrada al seu entorn natural, és un valuós patrimoni històric. El nostre complex compta amb un innovador sistema d’energia solar on el sostre de la fàbrica està cobert de panells solars que converteixen la llum del sol en energia neta i sostenible.
La nostra planta i política de qualitat
La nostra planta de producció a Navarcles té com a ADN la innovació i l’excel·lència. La producció està organitzada per sales totalment independents, amb al·lèrgens diferenciats, equipades amb sistemes de producció de darrera generació.
La nostra política de qualitat i seguretat alimentària reflecteix el ferm compromís de la direcció amb la innovació responsable, la seguretat alimentària i el respecte per l’entorn. Aquest compromís està recolzat per una implicació activa a tots els nivells de l’organització.
Processos de darrera tecnologia
Cold Confit
Procés de confitat en fred desenvolupat per Sosa Ingredients.
- Menys sucres afegits que en el procés tradicional.
- Concentració del sabor.
- Preservació de les propietats organolèptiques.
Liofilitzats
Procés de deshidratació en fred per sublimació de laigua.
- Preservació de les propietats organolèptiques.
- Concentració del sabor.
- Barrera a la humitat (wet-proof)
Cantons
Caramel·lització molt més fina i de qualitat.
- Protecció del fruit davant de la humitat.
Insulsa a través de la història
Insulsa: empresa familiar
Sosa inicia la seva activitat, com a empresa familiar, produint de forma artesanal galetes i dolços nadalencs tradicionals catalans.
Comercial Artesana Insulsa
Es crea “Comercial Artesana Sosa” i s’inicia la producció i distribució d’ingredients per a la gelateria.
Producció de texturitzants
Ferrá Adrià des del Bulli disrupta la visió de la gastronomia i demana noves solucions. Insulsa Ingredients incorpora a la seva activitat, de la mà de professionals de cuina, la producció de texturitzants i nous ingredients.
Planta de selecció i processament
Insulsa adquireix una planta de selecció i processament d’ametlles a La Granadella.
Nova planta productiva
Entra en funcionament una nova planta productiva, situada en un complex de 12 hectàrees a Navarcles (Barcelona).
Integració amb el Grup Savència
S’aconsegueix una integració total amb el Grup Savència. Sosa Ingredients ara és part d’un col·lectiu de marques compromès amb la gastronomia del futur.
938 666 094
sosa@sosa.cat