Dossier receptari: Gracila Gel

Com a impulsors d’una gastronomia moderna i responsable, celebrem el llançament de Gracila Gel com un pas agosarat cap al futur de la cuina moderna i font d’emocions.

Gracila Gel ens ofereix una gelificació sense additius i un ampli ventall de textures gràcies a la seva gelificació lenta.

Més que un ingredient, Gracila Gel és una expressió de la nostra dedicació constant a la innovació.

En aquest dossier trobaràs la proposta i consells dels nostres xefs. 16 receptes basades en les 4 aplicacions principals de Gracila Gel: gelatines, gels, flams i quallades i finalment compotes.

Des de l’inici d’aquest projecte, hem col·laborat estretament amb Disfrutar, reconeixent la gelificació com una tècnica fonamental en la seva cuina. Al final d’aquest dossier podràs aconseguir una recepta de Disfrutar, una autèntica joia gastronòmica dissenyada per impulsar la teva creativitat a la cuina.

Comparteix aquest article

Descarregables

T’oferim una biblioteca de descarregables i vídeos que expliquen en profunditat una àmplia gamma de temàtiques actualitzades del sector gastronòmic.

Altres entrades que et poden interessar

Productes
Productes