Per preservar el sabor natural de la fruita, utilitzem una tècnica de conservació en fred a baixa pressió a l’hora d’elaborar els nostres confitats. Aquest procés tecnològic ens permet garantir un producte de primera qualitat, amb la quantitat justa de sucre, mantenint les seves qualitats organolèptiques i potenciant el sabor.
El procés Cold Confit® pas a pas
- Fruita tallada i congelada.
- Cocció en aigua a 90 °C.
- Retirada de l’aigua.
- Adició de l’almívar a 80 °C.
- Aplicació de buit* durant 15 minuts a la fruita dins de l’almívar. En aquest punt del procés la temperatura és de 75 °C.
- Repòs en atmosfera ambiental amb el mateix almívar. En aquest punt del procés la temperatura ha disminuït fins als 60 ºC.
- Extracció de l’almívar.
- Envasat manual de la fruita. Els talls de fruita es col·loquen de forma ordenada per mantenir la forma i la qualitat òptima del tall.
- Segellat de les barquetes de forma automatitzada, aplicant la tècnica del buit i gas nitrogen per evitar l’oxidació de la fruita. S’elimina tot contacte d’aquesta amb l’aire.
*El buit provoca un procés d’osmosi que permet l’absorció justa del sucre per
part de la fruita. D’aquesta manera manté la seva frescor i textura tendra.
La reducció de dies de confitat evita un excés de calentament de la fruita i en conseqüència obtenim un sabor més fresc que en la fruita confitada tradicional.
Nou embalatge: barqueta més resistent i sostenible

- Barqueta de polipropilè injectat amb alta resistència als cops i a la temperatura.
- Permet servir el producte en condicions òptimes i sense trencaments.
- Capacitat per a 3 L.
- Material 100% reciclable.
- Apte per a rentavaixelles i microones.
- Resisteix la congelació.
- Reutilitzable: Torna a utilitzar-la per a emmagatzematge i conservació d’aliments.
- Mesura Gastronorm estandarditzada.
La fruita confitada Cold Confit®
Amb l’aplicació de la tècnica Cold Confit® a la fruita aconseguim un confitat amb més protagonisme del seu sabor original (menys dolç), amb un color més viu i conservant més aromes que un confitat tradicional. Amb això milloren les característiques organolèptiques del producte.
- SABOR: Més intens a fruita.
- TEXTURA: Al dente, una textura més fina i tova.
- COLOR: Més brillant, viu i transparent.

938 666 094
sosa@sosa.cat