El nostre procés exclusiu Cold Confit®

Per preservar el sabor natural de la fruita, utilitzem una tècnica de conservació en fred a baixa pressió a l’hora d’elaborar els nostres confitats. Aquest procés tecnològic ens permet garantir un producte de primera qualitat, amb la quantitat justa de sucre, mantenint les seves qualitats organolèptiques i potenciant el sabor.

El procés Cold Confit® pas a pas

  1. Fruita tallada i congelada.
  2. Cocció en aigua a 90 °C.
  3. Retirada de l’aigua.
  4. Adició de l’almívar a 80 °C.
  5. Aplicació de buit* durant 15 minuts a la fruita dins de l’almívar. En aquest punt del procés la temperatura és de 75 °C.
  6. Repòs en atmosfera ambiental amb el mateix almívar. En aquest punt del procés la temperatura ha disminuït fins als 60 ºC.
  7. Extracció de l’almívar.
  8. Envasat manual de la fruita. Els talls de fruita es col·loquen de forma ordenada per mantenir la forma i la qualitat òptima del tall.
  9. Segellat de les barquetes de forma automatitzada, aplicant la tècnica del buit i gas nitrogen per evitar l’oxidació de la fruita. S’elimina tot contacte d’aquesta amb l’aire.

*El buit provoca un procés d’osmosi que permet l’absorció justa del sucre per
part de la fruita. D’aquesta manera manté la seva frescor i textura tendra.

La reducció de dies de confitat evita un excés de calentament de la fruita i en conseqüència obtenim un sabor més fresc que en la fruita confitada tradicional.

Nou embalatge: barqueta més resistent i sostenible

  • Barqueta de polipropilè injectat amb alta resistència als cops i a la temperatura.
  • Permet servir el producte en condicions òptimes i sense trencaments.
  • Capacitat per a 3 L.
  • Material 100% reciclable.
  • Apte per a rentavaixelles i microones.
  • Resisteix la congelació.
  • Reutilitzable: Torna a utilitzar-la per a emmagatzematge i conservació d’aliments.
  • Mesura Gastronorm estandarditzada.

La fruita confitada Cold Confit®

Amb l’aplicació de la tècnica Cold Confit® a la fruita aconseguim un confitat amb més protagonisme del seu sabor original (menys dolç), amb un color més viu i conservant més aromes que un confitat tradicional. Amb això milloren les característiques organolèptiques del producte.

  • SABOR: Més intens a fruita.
  • TEXTURA: Al dente, una textura més fina i tova.
  • COLOR: Més brillant, viu i transparent.

Comparteix aquest article

Descarregables

T’oferim una biblioteca de descarregables i vídeos que expliquen en profunditat una àmplia gamma de temàtiques actualitzades del sector gastronòmic.

Altres entrades que et poden interessar

Productes
Productes