El passat dilluns 13 de maig d’aquest any 2024, vam celebrar amb gran èxit la nostra Jornada de Portes Obertes Sosa, a la qual van assistir prop d’un centenar de clients de diferents restaurants, pastisseries i gelateries de tota Catalunya.
La jornada va experimentar una àmplia varietat d’activitats, l’objectiu principal de les quals va ser estrènyer la relació amb els nostres clients. Aquestes accions es van desenvolupar entre dues ubicacions, l’espai de l’Hotel Món Sant Benet situat a Sant Fruitós de Bages i les nostres atractives i pintoresques instal·lacions ubicades a Navarcles.
L’esdeveniment es va posar en marxa a Món Sant Benet amb un Congrés de Marques en el qual van participar marques destacades: Sosa, El Raiguer, Norohy, Chocolatree, Valrhona, La Rose Noire, Petra, Corman, Elle & Vire i Adamance. Allà, els clients van gaudir en directe d’explicacions per experts, degustacions a taula, així com van tenir l’oportunitat de conèixer nous llançaments i activacions de productes.
Posteriorment i emfatitzant l’objectiu principal de l’esdeveniment, els assistents van visitar les noves instal·lacions de Sosa a Navarcles. Durant el recorregut, van poder observar de prop el nostre procés de producció, conèixer l’elaboració dels nostres productes i degustar-ne alguns. A més, van accedir a l’Aula Sosa, on van tenir l’ocasió de recordar tècniques culinàries bàsiques mitjançant una demo liderada pel nostre destacat xef Edu Azuaza.
Finalment, la jornada va concloure a Món Sant Benet amb un còctel-dinar que va deixar els assistents amb un excel·lent sabor de boca. El nostre talentós xef Guillermo Corral va presentar delicioses elaboracions salades, mentre que el nostre virtuós xef Edu Azuaza va delectar els convidats amb dolces exquisideses.
Amb tot, vam compartir una jornada molt agradable amb l’objectiu de enfortir la col·laboració amb els nostres clients i continuar dissenyant i reimaginant gastronomia junts durant els propers 20 anys.
938 666 094
sosa@sosa.cat