“Food In Progress”: Innovació i alta pastisseria al restaurant Donaire

A Sosa Ingredients, creiem en la innovació com a motor de la gastronomia moderna. Per això, ens enorgulleix haver patrocinat “Food In Progress”, un esdeveniment que va fusionar talent, tècnica i creativitat al Restaurant Donaire (Hotel GF Victoria, Tenerife), reconegut amb una estrella Michelin.

Aquesta trobada, liderada per Jesús Camacho, xef amfitrió de Donaire, va comptar amb la col·laboració especial de Xavi Donnay, xef pastisser del restaurant Lasarte (tres estrelles Michelin) i guardonat com a Millor Pastisser del Món 2020 per The Best Chefs Awards.

Junts, van convertir la cuina del Donaire en un laboratori d’innovació on la pastisseria i la cuina salada es van entrellaçar per oferir una experiència única.

Una jornada d’aprenentatge i creativitat amb Xavi Donnay

L’esdeveniment va començar amb un taller interactiu en què Xavi Donnay va compartir la seva mestria en alta pastisseria, revelant tècniques, secrets i conceptes que l’han portat a convertir-se en un referent mundial. “L’eix principal de la meva cuina és el sabor, sempre acompanyat de productes elegants i actuals”, va explicar Donnay mentre captivava els assistents amb la seva precisió i estil.

Per la seva banda, Jesús Camacho va mostrar com la seva formació en pastisseria continua influint en la seva cuina salada, donant lloc a una proposta innovadora que desafia els límits entre el dolç i el salat. “Ha estat un honor comptar amb Xavi Donnay, un dels millors pastissers del món. Hem creat un esdeveniment d’intercanvi de coneixement unint tradició i innovació”, va destacar Camacho.

Un menú exclusiu a quatre mans

El colofó de “Food In Progress” va ser un menú dissenyat conjuntament per Donnay i Camacho, on els assistents van gaudir d’una selecció de plats que reflectien el millor de les seves trajectòries. “Vam crear un esdeveniment molt pastisser on l’equip Donaire va presentar la seva visió de la pastisseria salada”, va afegir Camacho.

Compromís amb l’evolució gastronòmica

“Food In Progress” és només el començament d’un calendari d’activitats que el restaurant Donaire té previst per al 2025 dins del seu projecte “Donaire In Progress”, l’objectiu del qual és fomentar l’intercanvi, l’evolució i la innovació en l’alta cuina.

Des de Sosa Ingredients, ens enorgulleix haver estat part d’aquesta trobada juntament amb altres marques de referència com Valrhona, Perelada-Chivite i Canarias Cocina; qui és el nostre distribuïdor a les Illes. El nostre compromís és continuar donant suport a iniciatives que impulsin la creativitat i el desenvolupament en la gastronomia. Estem convençuts que aquest tipus d’esdeveniments són clau per inspirar la propera generació de xefs i pastissers.

Comparteix aquest article

Descarregables

T’oferim una biblioteca de descarregables i vídeos que expliquen en profunditat una àmplia gamma de temàtiques actualitzades del sector gastronòmic.

Altres entrades que et poden interessar

Productes
Productes