Més vistes

Wax Concept (500g), Sosa

Codi 59000068
  • Marca: Sosa
  • Colección: Emulsionantes
  • Familia: Texturizantes
Cera d'abella natural.

Propietats: Espessidor i agent de revestiment.
Mode d'ús: Dissoldre en greix a 65 ° .
Observacions: Gotes de color crema.
  • Formato: 500 g
  • Dosificación: 0,5-3 g / 100 g
Cera natural produïda en el rusc d'abelles del gènere Apis.
Additiu utilitzat com a agent de revestiment, emulsionant, estabilitzant i espessidor.
  • Flota en aigua : densitat de 0,96 kg / l
  • Es fon a 64ºC.
  • Inflamable a 120ºC.
  • Es dissol en l'essència de terebenteno (trementina) i en l'oli de taronja (obtingut de la pell).
  • PH lleugerament àcid.

AGENTS EMULSIONANTS: Una emulsió és la unió més o menys estable de molècules greixoses i aquoses. Una emulsió és en principi inestable i, amb el temps, les gotetes de la fase dispersa tendeixen a reagrupar-se, separant-se de l'altra fase. És el que passa, per exemple quan es deixa en repòs una barreja prèviament agitada d'oli i aigua. Perquè aquest fenomen de dispersió no es produeixi s'utilitzen els emulsionants, que se situen en la capa límit entre les gotetes i la fase homogènia. La cuina i sobretot la pastisseria és, podríem dir, la llarga història d'amor entre aquestes dos tipus de molècules aparentment irreconciliables que s'uneixen en una elaboració culinària. De fet, ens serà difícil trobar una aplicació de pastisseria o cuina sense emulsió. Pràcticament totes les salses tradicionals intenten solucionar un problema d'emulsió i una enumeració ràpida de les emulsions en cuina i en rebosteria ens indiquen la gran importància d'aquest tema: salses, maioneses, cremes, gelats, aires, suflés, pa de pessic, ganache, mousse etc. La gamma d'emulsionants de Sosa Ingredients cobreix les necessitats d'emulsió de la gastronomia moderna sota el principi de màxim respecte als sabors emulsionats.