Vol au vent farcit de picada de pollastre en velouté trufada

INGREDIENTS
2 Vol au vent de ració
200 g Carn de pollastre rostit
40 g Mantega
40 g Farina
500 g Aigua
20 g Fons de Pollastre Culinary Journey
30 g Polpa de Tòfona Culinary Journey
q/s Tòfona sencera
q/s Cibulet Liofilitzat Sosa

ELABORACIÓ
Fondre la mantega en un cassó i afegir la farina i el Fons de Pollastre. Barrejar.

Afegir l'aigua i castigar fortament amb varetes per desfer el roux. Cuinar durant 10 minuts.

Picar la carn de pollastre.

Afegir la picada de pollastre a la velouté poc a poc juntament amb la polpa de Tòfona fins a obtenir un farciment cremós però compacte.

Omplir els vol au vent amb aquesta barreja.

Decorar amb làmines de tòfona i Cibulet Liofilitzat.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.