Més vistes

Vegan Mousse Gelatine (500g), Sosa

Codi 58050098
  • Marca: Sosa

Barreja d'agar agar i midó de tapioca. Origen vegetal.

Dosificació: 1,5 a 2,5%

Propietats: Gelificant formulat específicament per a la gelificació de mousses veganes. Temperatura de gelificació baixa 32-40ºC. Resistent a la congelació.

Mode d'ús: Afegir la pols a la crema base de la mousse freda. Barrejar i escalfar entre 90 a 100 º C sense deixar de remenar. Deixar refredar entre 50-60ºC i barrejar amb la part airejant amb moviments envoltants. Abocar en motlles o recipient escollit i refredar. Es pot congelar sense produir sinéresis.

Observacions: Permet la gelificació de tot tipus de mousse amb un ampli rang de pH. És un producte hidrocol·loide pel que s'ha d'aplicar sempre a la part aquosa de la recepta.
És recomanable aportar la part aèria de la mousse mitjançant una merenga realitzat amb proteïna vegetal, permetent treballar a temperatures elevades i donant temps suficient a la incorporació completa de la part airejant i distribució en els recipients desitjats, abans que es produeixi la gelificació.

Elaboracions: Gelificació de mousses veganes de fruites i cítrics, xocolates, fruits secs o espècies.

Al·lèrgens: Sense al·lèrgens

  • Formato: 500 g
  • Dosificación: 1,5 - 2,5 %


AVANTATGES DEL PRODUCTE

  • Gelificant vegà
  • Gelificació amb alt rang de pH (3,5 a 7)
  • Baixa temperatura de gelificació
  • Permet congelació sense produir sinéresis
  • Forma una gelatina resistent, proporcionant un tall net. Agradable en boca.