Trufes after eight

INGREDIENTS
100 g Aigua
12.5 g Sorbitol Granulat Sosa
29 g Glucosa Líquida Sosa
40 g Fresh Sosa
210 g Cobertura de xocolata negra 70%
39 g Mantega anhidra
18 g Pasta Concentrada de Menta Sosa

Arrebossat:
q/s Fresh Sosa
q/s Cacau en Pols Bitter Dark 22% Sosa

ELABORACIÓ
Fondre la cobertura de xocolata i la mantega a 40ºC al bany maria.

Apart, barrejar l'aigua, el Sorbitol Granulat, el Fresh, la Glucosa Líquida i la Pasta Concentrada de Menta.

Combinar les dues elaboracions i triturar amb túrmix fins a obtenir una textura brillant i llisa.

Disposar la barreja en una màniga pastissera.

Emmotllar amb la forma desitjada i congelar.

A part, desfer una mica de cobertura de xocolata negra 70%.

D'altra banda, barrejar el Fresh i el Cacau Amarg a Pols Sosa de l’arrebossat a parts iguals i disposar la barreja en un plat.

Desemmotlleu les tòfones i cobrir-les amb una mica de la cobertura fosa.

Arrebossar en la barreja de cacau i xilitol.

Servir.

Leave a Reply