Tatin directa

INGREDIENTS

Per a la tatin:
500 g Poma Tatin Cold Confit Sosa
250 g Aigua mineral
15 g Gelburguer Sosa

Per a la base:
150 g Crumble Speculoos Sosa
75 g Mantega Elle & Vire 82%

Altres ingredients:
q/s Gelatina Neutra Sosa
q/s Poma Mini Sencera Semiconfitada Brover
q/s Crispy de Caramel Sosa
q/s Chantilly

ELABORACIÓ

Posar a escalfar l'aigua i portar a ebullició. Afegir a un bol el gelburguer i l'aigua bullint. Triturar amb túrmix. Ràpidament, afegir la mescla a la poma tatin confitada i integrar. Emmotllar ràpid. A part, triturar el crumble de speculoos amb la Thermomix. Afegir-li la mantega en estat pomada. Barrejar durant 7 minuts a una temperatura de 50ºC. Passat el temps, disposar la base sobre la tatin emmotllada. Reposar en nevera 24h. Desemmotllar. A part, remoure la gelatina neutra fins que lligui. Cobrir la tatin amb la gelatina amb l'ajuda d'una espàtula. Banyar les pomes semiconfitades en gelatina. Decorar la tatin amb una minipoma banyada, la chantilly i el crispy de caramel.

Leave a Reply