Més vistes

Goma tara (700g), Sosa

Codi 58050058
  • Marca: Sosa
  • Colección: Espesantes
  • Familia: Texturizantes
Polisacàrid.

Propietats: Espessant, estabilitzant, capa protectora.
Mode d'ús: Barrejar amb la resta de sòlids i tirar sobre el líquid. Escalfar fins 80ºC.
Aplicació: Qualsevol líquid.
Observacions: Redueix problemes de sinèresi.
Elaboracions: Salses.
  • Formato: 700 g
  • Dosificación: 1-8 g/kg
GOMA TARA: Goma Tara ( Caesalpinia spinosa ) és derivada d'un petit arbre, origen Perú. Es dissol bé en mitjà fred però obté màxima hidratació en calent. És un gel termorreversible que actua d'estabilitzant en congelació, per tant evita sinèresi (pèrdua d'aigua després de descongelar). Bona resistència al xoc tèrmic .
Utilitzat juntament amb goma Xantana (gelespessa) dóna una millor estabilitat d'emulsions. S'obté molt bon resultat en masses de pastisseria i fleca (dóna suavitat a aquestes i facilita el tall); juntament amb gelespessa millora talls en carns i ajuda a un bon 'overrun' (augment de volum a causa de la incorporació d'aire durant el batut) en gelateria.

AGENTS ESPESSIDORS:un espessidor és un texturitzant que ens permet obtenir solucions més o menys viscoses sense arribar a formar gels. La gamma d'espessidors Sosa Ingredients ens permet una variació de menys a més espès amb diferents textures: coulis, crema pastissera, pomada, etc.... Per adaptar-nos a cada necessitat gastronòmica. Sempre respectant al màxim el gust de l'element texturitzat.