Més vistes

Suc de taronja vermella sanguina congelat (0,5l), Rogelfrut

Codi 44180011
  • Marca: Rogelfrut
  • Familia: Zumo de cítricos congelado
Suc de taronja sanguina, de color intens i sabor fresc i únic. Perfecte per a la producció de granissats, sorbets, sucs de fruites i còctels. Un producte particular que també es pot degustar sol.
  • Formato: 500 ml

Els sucs de cítrics Rogelfrut s'obtenen del processament de les fruites collides quan han madurat completament i són seleccionades per la seva fragància. Els sucs espremuts s'envasen en les seves instal·lacions de producció per a preservar millor totes les seves característiques.

Recomanacions d'ús: Una línia altament versàtil i fàcil d'utilitzar. Perfecta en gelateria, per a la producció de sorbets, gelats, granissats i batuts, substituint la fruita fresca sencera. Els purés i els sucs de fruites també són adequats per a l'ús en pastisseria, per a la creació de receptes innovadores amb inserits, semifreds i pastisseria moderna en general, així com en usos més particulars com la producció de cervesa artesanal amb fermentació espontània i saboritzada o en l'elaboració de sucs de fruites o els més innovadors còctels.

Consells de conservació: Emmagatzemar a temperatura inferior a -18ºC i utilitzar preferiblement abans de la data recomanada. Emmagatzematge al congelador: a -12ºC durant 30 dies, a -6ºC durant 7 dies, en nevera durant 1 dia. Es recomana descongelar en l'embalatge original a temperatura ambient o en nevera durant 12 hores.