Més vistes

Sublime 36,5% MG - Nata amb mascarpone Sublime (1l), Elle & Vire Professionel

Codi 00150438
  • Marca: Elle & Vire Professionel
  • Familia: Nata
Descobreix una nata original i gourmet que inspirarà la creativitat de tots els pastissers. Una barreja innovadora, feta amb 30% de mascarpone i 70% de nata per muntar Excellence. Entre els seus avantatges destaquen el seu format líquid, fàcil de treballar i llest per muntar, una fiabilitat notable que ofereix una textura rica i cremosa per capritxoses i definitives xantillís. És perfecta per crear decoracions precises i té un aguant excepcional durant 48 hores a 4ºC. També és molt estable a la congelació i descongelació. Adequada per a Chantilly, nates reinterpretades, senzilles, amb xocolata o suc de maracuià, panna cottas, ganaches intenses, decoracions escudellades... les possibilitats són il·limitades per fer que cada recepta sigui un èxit. Sublime, la nata amb mascarpone està dissenyada per a l'alta pastisseria i els especialistes en la recerca de l'excel·lència.
  • Formato: 1 l

Per respondre el millor possible a les necessitats professionals, Elle & Vire Professionnel posa a la teva disposició una àmplia i diversa gama de nates provinents de Normandia.

Elle & Vire Professionnel té una àmplia i completa gama de nates amb diferents continguts grassos i diferents formats. El seu objectiu és cobrir totes les necessitats professionals (pastisseria i cuina) i satisfer tots els requisits de qui les utilitza. Aquestes nates son reconegudes en tot el món per la seva qualitat, consistencia, rendiment tècnic excepcional i sabor làctic natural.