Soufflé de xocolata

INGREDIENTS
180 g Cobertura negra 70%
100 g Llet
30 g Cacau en pols Bitter Dark 22% Sosa
30 g Farina
100 g Rovell d'ou
200 g Aigua
20 g Albuwhip (albúmina) Sosa
120 g Sucre

ELABORACIÓ
Barrejar l'aigua amb l'albúmina en pols amb un batidor fins que l'albúmina estigui ben dissolta. Afegir el sucre i muntar a la màquina fins a aconseguir una merenga. A part bullir la llet juntament amb el cacau en pols i tot seguit afegir-ho a la xocolata fosa. Afegir a aquesta mescla els rovells d'ou i després la farina. Per finalitzar afegir la merenga i barrejar delicadament amb una llengua pastissera. Greixar els motlles de soufflé amb mantega fosa i cacau en pols. Posar la massa de soufflé dins dels motlles i coure al forn uns 7 minuts a 200ºC.

Leave a Reply