Soufflé de xocolata

INGREDIENTS
250 g Aigua
25 g Prosoufflé Sosa
100 g Cobertura de xocolata negra 70%
10 g Cacau en pols Bitter Dark 22% Sosa
80 g Sucre

ELABORACIÓ
Fondre la cobertura de xocolata al bany maria i mantenir a 48ºC.

A part, afegir al bol de la KitchenAid l'aigua i el Prosoufflé i barrejar.

Muntar la barreja a la Kitchen Aid i afegir el sucre en tres parts.

Afegir el cacau a la xocolata fos.

Preescalfar el forn a 130ºC-150ºC.

Afegir la meitat de la merenga a la barreja de xocolates i agitar fortament amb varetes perquè cristal·litzi, aconseguint una textura de massa de pa de pessic.

Afegir la segona meitat de la merenga integrant amb compte amb una espàtula de silicona.

Passar la barreja a una màniga pastissera.

Greixar el motlle amb desemmotllant. És molt important que el motlle sigui rodó i amb les parets rectes perquè el suflé pugi uniformement.

Omplir els motlles per complet amb la màniga.

Aplanar la superfície amb una espàtula fins que quedi llisa.

Netejar les vores amb un paper perquè el suflé pugi de forma regular.

Enfornar uns 6 minuts fins que el suflé hagi pujat.

Servir immediatament.

Leave a Reply