Sorbet de cava amb raïm

INGREDIENTS

Per al sorbet de cava:
500 ml Cava brut nature
250 ml (aprox.) Nitrogen líquid

Per a les pells crocants de raïm:
10 Raïm

ELABORACIÓ

Per al sorbet de cava:
Omplir la gerra de nitrogen amb 250 ml. del mateix. Abocar el cava al nitro Bowl. Començar a remoure amb varetes el cava i al mateix temps abocar a poc a poc el nitrogen sense deixar de remoure el cava. Treballar fins aconseguir la textura de sorbet. Conservar al congelador.
Podem fer el mateix amb qualsevol vi, combinats amb licor o còctel.

Per a les pells de raïm crocants:
Practicar un tall en creu a cada raïm. Escaldeu i refredar ràpidament. Peleu el raïm i reservar les pells. Omplir el nitro bol amb 250 ml. de nitrogen líquid. Introduir les pells de raïm durant 20 segons i retirar amb una escumadora. Reservar al congelador.
Tallar el raïm en meitats i treure les llavors.
Disposar una quenelle de sorbet sobre les meitats de raïm i acabar amb les pells cruixents.

Leave a Reply