Sopa de peix

INGREDIENTS
1 l d'aigua
50 g Fons de Peix Culinary Journey
100 g gamba
200 g musclos
20 g Sofregit de ceba i Pebrots Culinary Journey
60 g arròs
2 ametlles torrades
1 gra d'all
10 g julivert
0,5 g safrà
q/s Sal

ELABORACIÓ
En un pot, afegir l'aigua juntament amb el Fons de Peix, la Pasta de Tomàquet Concentrat i el sofregit de ceba i Pebrots. Cuinar uns 3 min.

Afegir la picada a base d'ametlles, el gra d'all, el safrà i el julivert. Cuinar 2 minuts més.

Afegir l'arròs i cuinar 10 min.

A part, obrir els musclos al vapor i pelar les gambes, els afegirem a la sopa i deixarem coure 5 minuts més.

Rectificar de sal i pebre i servir en un bol de sopa.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.