Snacks de fruits secs

INGREDIENTS

300 g Fruits Secs Rodons Torrats Sosa
200 g Snack Cover Sosa
q/s Aigua
q/s Oli vegetal per fregir
q/s Barreja de saboritzant en pols
(Fruits Liofilitzats en pols Sosa, espècies, potenciadors de sabor, etc.)

ELABORACIÓ

Omplir una ampolla ruixadora amb aigua.

Posar un mínim de 300 grams de fruits secs torrats el bombo confiter. Fer marxa per fer rodar els fruits. Cal tenir en compte que la velocitat de rotació ideal varia en funció de la mida del fruit triat.

Ruixar la fruita seca amb l'aigua sense excedir-se. Escampar mitjana cullera de Snack Cover sobre ells, i anar repetint l'operació (ruixant i empolvorant) fins que tinguin una bona capa, amb un gruix d'entre 1 i 1,5 mil·límetres.

Retirar del bombo i tamisar el possible excedent de pols.

Fregir immediatament en oli preescalfat a 165ºC entre 5 i 8 minuts, depenent del tipus i mida de fruit sec. Escórrer del fregit i assecar sobre paper absorbent.

Donar gust a la fruita seca recapados col·locant-los, per tandes, en una bossa de plàstic amb la barreja per saborizar que es desitgi.

Inflar la bossa, tancar-la i sacsejar suaument per impregnar-amb la pols. Tamisar el possible pols saboritzant excedent.

Conservar en lloc sec i fosc. Si pot ser, en pots tancats al buit.

Leave a Reply