Snacks d'avellanes amb gust a pizza

INGREDIENTS
100 g Avellana Torrada Sosa
150 g aigua
200-250 g Snack Cover Sosa
2 c.s. Midó de blat de moro Sosa
2,5 l oli per fregir
10 g pizza flavouring

Ingredients per al pizza flavouring:
100 g Tomàquet Cherry Liofilitzat Sosa
5 g sal
1,5 g All en pols Sosa
1,5 g Xile en pols Sosa
0,5 g Orenga liofilitzada Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar els Tomàquets cherrys Liofilitzats Sosa amb la resta d'ingredients per al pizza flavouring. Moldre fi i reservar.
Col·locar les Avellanes Torrades Sosa al Confi Kit.
Ruixar amb aigua. Escampar-Snack Cover Sosa i deixar rotar.
Repetir el pas anterior fins a aconseguir una capa amb un gruix de 2,5 mm.
Afegiu-hi el midó de blat de moro.
Retirar del Confi Kit i tamisar l'excedent de Snack Cover.
Fregir a 175 º C durant 2 minuts.
Escórrer sobre paper absorbent.
Refredar a 65ºC i col·locar en una bossa de plàstic.
Afegir a la bossa el pizza flavouring i sacsejar per barrejar.

Leave a Reply