Més vistes

Sifó GourmetWhip (1 l), iSi

Codi HTSG0000003
  • Marca: iSi
Per a la preparació d'escumes lleugeres i esponjoses, mossets, salses calentes i fredes, sopes cremoses, així com nata muntada i postres. Per preparacions fredes i calentes. Cos de l'ampolla i capçal d'acer inoxidable, desenvolupat per a l'ús professional. Capçal amb protector de silicona i vàlvula dosificadora fixa d'acer inoxidable, per a una dosificació més fàcil fins i tot en aplicacions en calent. Segellat de silicona resistent a la temperatura amb llengüeta d'extracció per a una neteja més ràpida i higiènica. Mantenir calent al bany maria a un màx. De 75°C.

Característiques:
  • Volum màxim d'ompliment: 1l
  • Inclou: broquet d'acer inoxidable recte, broquet de tulipa, broquet en estrella i raspall de neteja.
  • Porta càpsules ergonòmic amb mànec de silicona antilliscant.
  • Apte per a rentaplats.
  • Certificat per NSF
  • Compatible amb HACCP
  • Modelo: 69022
  • Unidades: 1
  • Material: Acero Inoxidable
  • Capacidad: 1 l
A partir d'un muntador de nata convencional i degudament modificat per oferir noves aplicacions, Ferran Adrià desenvolupa des de 1994 una tècnica amb la qual elaborar escumes i preparar tot tipus de salses. El sifó iSi GourmetWhip és un muntador de nata al qual s'incorpora aire mitjançant unes càpsules d'aire comprimit. Gràcies a aquest senzill principi podem convertir en escuma gairebé qualsevol barreja, dolça o salada, freda o calenta. Consisteix en omplir el sifó amb la mescla desitjada, enroscar el capçal, carregar-lo amb les càpsules de N2O, agitar-lo, deixar-lo reposar a la nevera o el bany maria, i la nostra escuma estarà a punt per ser assaborida.