Shots d'oli d'oliva verge extra

INGREDIENTS

Per a l'oli d'oliva espès:
100 g Oli d'oliva verge extra
3 g Glicemul Sosa

Per als shots d'oli d'oliva verge extra:
200 ml Nitrogen líquid
Mini Teppan nitro 100% Chef
Caviar box 100% Chef

ELABORACIÓ

Per a l'oli d'oliva espès:
Escalfar la meitat de l'oli fins a 60ºC juntament amb el Glicemul.
Afegir la resta de l'oli.
Posar en un recipient i deixar quallar a la nevera durant unes 6 hores.

Per als shots d'oli d'oliva verge extra:
Omplir la mini teppan nitro amb el nitrogen. Deixar que es refredi el recipient i tancar amb la tapa amb cura. Deixar refredar durant 5 min i retirar el gebre format amb un paper ben sec.
Omplir la caviar box amb l'oli d'oliva espès i col·locar una dosi sobre de la mini teppan nitro de manera que quedin les gotes el més rodones possible.
Deixar congelar durant 2 minuts. Retirar amb una espàtula freda i conservar al congelador.
Podem fer el mateix usant puré de fruites o salses espesses en lloc de l'oli.

Leave a Reply