Sèpia en la seva tinta

INGREDIENTS
250 g Aigua 1
50 g Free Airbag Sosa
8 g Tinta de Sèpia Liofilitzada Sosa
2 g Sal
q/s Farina
250 g Fry Glue Sosa
1000 g Aigua 2
q/s Sèpia
q/s Oli de Gira-sol

Suggeriment de presentació:
q/s Kimchi Culinary Journey
q/s Maionesa
q/s encenalls Copeaux de Llimona COLD CONFIT® Sosa
q/s Honey Cress Liofilitzat Sosa

ELABORACIÓ

Barrejar en fred l'aigua 1 amb el Free Airbag, la Tinta de Sèpia Liofilitzada i la sal.
Portar a ebullició sense deixar de remenar fins que espesseixi.
Estendre sobre un paper de forn a un gruix de 1,5 mm.
Deshidratar una nit a 50ºC.
Tritureu el cruixent resultant de manera irregular usant un robot de cuina, aconseguint escates.
A part, barrejar l'aigua 2 amb el Fry Glue i triturar. Reservar.
Tallar la sèpia a tires i escórrer bé.
Arrebossar la sípia usant farina, la base de Fry Glue i les escates de tinta de sípia (en aquest ordre).
Fregir en oli de gira-sol a 190ºC un minut.
Escórrer en un paper eixugamans.
Suggeriment de presentació: servir en un plat amb puntes de maionesa amanida amb Kimchi, tires de encenalls Copeaux de Llimona Cold Confit i Honey Cress Liofilitzat..

Leave a Reply