Més vistes

Salsa tandoori garam massala, Culinary Journey

Codi 19010714-19020715
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Curries
  • Familia: Especias
Aquesta popular salsa, amb una barreja d'espècies, és l'essència de molts dels plats indis fets en tandoor, un forn cònic del nord de l'Índia. Tant la salsa com el mètode de cocció atorguen un sabor i textura molt característics.
  • Época: s. XVII
  • Zona: Cocina India
  • Ingredientes principales: Crema de coco, pasta garam massala y especias.
Opcions
Codi: Formato:
19010714 190 g
19020715 1 kg

A més de ser una de les més antigues del món, la cuina índia és una amalgama d'història, una confluència de cultures. En gran mesura està lligada a les religions, amb moltes normes sobre els aliments, la seva preparació i la forma de servir-los. Aquesta influència es pot observar en qualsevol doctrina; des de l'hinduisme, on la vaca és sagrada, fins l'islam, en la qual el porc i l'alcohol estan prohibits; passant entre d'altres pel cristianisme, el jainisme o el budisme.

El territori és extens, i com a tal hi ha infinitat d'ingredients i maneres de cuinar. Si parlem de salses, és al sud on són més abundants, mentre que al nord tenen menys costum de fer-ne. L'Índia és l'aroma i el gust de les espècies, primer barrejades i després cuinades; cada plat, una explosió de sabors, barreja, diversitat i combinacions; però tampoc podríem concebre un dinar a l'Índia sense els bàsics: els pans plans i l'arròs, sempre presents a la taula.