Més vistes

Salsa hoisin, Culinary Journey

Codi 19010502-19020503
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Dip-Sauces
  • Familia: Semillas
Una de les salses xineses més conegudes, de gust dolç i picant molt característic. Serveix tant per cuinar com per acompanyar carns, especialment l'ànec lacat.
  • Época: s. XIV
  • Zona: Cocina China
  • Ingredientes principales: Pasta de soja, azúcar, sésamo, vinagre de arroz y especias.
Opcions
Codi: Formato:
19010502 160 g
19020503 1.40 kg

Tradicional i mil·lenària, la gastronomia xinesa es caracteritza per la riquesa de les tècniques culinàries, la diversitat d'aliments, la utilització de condiments i la varietat de plats. L'harmonia interna té molt a veure amb els aliments que es prenen i com es prenen, escollits i tractats segons l'equilibri del Yin i el Yang. Els talls dels ingredients són molt importants, aconseguint diferents textures fins i tot sent cuinats alhora. A més, tenen més de 50 mètodes de cocció, els més comuns són al vapor en cistelles de bambú o el saltat ràpid en wok.

Les cuines regionals són moltes, són cuines tradicionals, passades de mares a filles des de fa més de dos mil anys. Pel que fa a les salses i els ingredients, la més comú és la salsa de soja, base per fer moltes altres, que s'utilitzen tant per cuinar com per servir a taula. I com no, l'arròs, la cultura del qual es remunta a uns 8000 anys: diu la llegenda que va ser l'emperador Shennong qui el va introduir i va ensenyar a cultivar-lo.