Més vistes

Salsa de fruits del bosc, Culinary Journey

Codi 19011806-19021807
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Salsas
  • Familia: Frutas
De tradició mil·lenària, els fruits del bosc són un dels aliments dels primers humans. En fred o en calent, aquesta salsa acompanya tant plats dolços com salats. És perfecta per condimentar carns vermelles i aus, especialment el magret d'ànec. Una salsa bàsica que es pot complementar amb els fons culinaris de Culinary Journey en funció del plat a acompanyar.
  • Época: s. XX
  • Zona: Cocina Francesa
  • Ingredientes principales: Frutos del bosque.
Opcions
Codi: Formato:
19011806 140 g
19021807 1.20 kg

França és un país amb una llarga tradició culinària i molt influent en el món. Des la Revolució Francesa ha estat al capdavant de molts fets històrics i un d'ells és la cuina. L'aparició de la gastronomia com a fet cultural, els restaurants tal com els entenem avui en dia, els gastrònoms i el periodisme gastronòmic neixen en aquest país.

A França trobem dos grans cuines. La primera és una cuina tradicional, molt complexa i variada amb diferències notables al llarg de la seva geografia i amb una història diferent. L'altra és de procedència aristocràtica i medieval. La cuina de la cort de Versalles del segle XVI va marcar la pauta de les altres cuines reals i ha influït molt en el món culinari occidental: els banquets, col·lacions i ambigús, la decoració de l'espai, el parar taula, el ritme de sortida dels plats, la música i altres distraccions, eren tan importants com els plats cuinats. Però les desigualtats entre el poble i la cort va desencadenar la Revolució Francesa i desapareix aquesta cuina cortesana. Els antics cuiners de la noblesa van tenir tres opcions: exiliar-se, cuinar per als burgesos o obrir un local. És així com neixen a Paris els primers restaurants. Aquesta cuina d'alta restauració va classificar els fons culinaris i les salses: es van classificar i van estipular més de 300. Tal és la influència de la cuina francesa al món que molts plats han passat a formar part dels receptaris europeus, tant d'hostaleria com en les cases particulars.