Més vistes

Salsa Cèsar, Culinary Journey

Codi 19011719-19021720
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Salsas
  • Familia: Lácteos
La salsa per condimentar una amanida, la més emblemàtica dels USA i inseparable de la cuina Tex-Mex. La seva creació s'atribueix al cuiner dels anys 20 d'origen italià César Cardini.
  • Época: s. XX
  • Zona: Cocina Italiana
  • Ingredientes principales: Leche, aceite de girasol, parmesano Grana Padano, anchoa y especias.
Opcions
Codi: Formato:
19011719 190 g
19021720 1 kg

Amb un llegat històric molt important darrere de la cuina etrusca i l'Antiga Roma, la cuina italiana és cuina mediterrània. Té una gran riquesa regional, molt marcada pels productes i també per la forma de fer: des de la cuina de mantega del Piemont fins als embotits de l'Emília Romanya, passant pel picant i especiat de Sicília. A Sardenya, terra del poble sard, la cuina és més autòctona i peculiar, allunyant-se bastant de la resta de cuines italianes.

Especialment seductora pels seus gustos i aromes, la gastronomia italiana té un extens repertori de verdures i hortalisses, reflectit en la varietat d'amanides, sempre presents a la taula, que formen part dels antipasti, els entrants o entremesos amb els que comencen els àpats. També s'utilitzen molt les herbes aromàtiques, freqüentment fresques. D'altra banda, la pasta ocupa un lloc privilegiat, com demostra la gran quantitat de salses que ha creat per a condimentar, i divideix Itàlia en dues grans zones, la del nord, on utilitzen més la pasta fresca i la mantega, i la del sud , a qui els agrada la pasta seca. La pizza, el risotto i els gelats són també símbol de la cuina italiana.