Més vistes

Salsa agredolça, Culinary Journey

Codi 19010500-19020501
  • Marca: Culinary Journey
  • Colección: Chutney y Agridulces
  • Familia: Azúcares
Molt valorada, s'usa per acompanyar fregits com el rotllet de primavera o plats cuits al vapor com els jiaozi o els dim-sum.
  • Época: s. XVIII
  • Zona: Cocina China
  • Ingredientes principales: Azúcar, vinagre de arroz, piña, bambú, salsa de soja y jengibre.
Opcions
Codi: Formato:
19010500 220 g
19020501 1.20 kg

Tradicional i mil·lenària, la gastronomia xinesa es caracteritza per la riquesa de les tècniques culinàries, la diversitat d'aliments, la utilització de condiments i la varietat de plats. L'harmonia interna té molt a veure amb els aliments que es prenen i com es prenen, escollits i tractats segons l'equilibri del Yin i el Yang. Els talls dels ingredients són molt importants, aconseguint diferents textures fins i tot sent cuinats alhora. A més, tenen més de 50 mètodes de cocció, els més comuns són al vapor en cistelles de bambú o el saltat ràpid en wok.

Les cuines regionals són moltes, són cuines tradicionals, passades de mares a filles des de fa més de dos mil anys. Pel que fa a les salses i els ingredients, la més comú és la salsa de soja, base per fer moltes altres, que s'utilitzen tant per cuinar com per servir a taula. I com no, l'arròs, la cultura del qual es remunta a uns 8000 anys: diu la llegenda que va ser l'emperador Shennong qui el va introduir i va ensenyar a cultivar-lo.