Salmó a la papillota

INGREDIENTS
1 rodanxa de salmó de 180 g
½ carbassó
1 porro
1 ceba tendra
25 ml vi blanc
q/s Oli d'oliva verge extra
q/s Sal i pebre
q/s Cibulet (opcional)
q/s Horseradish - Meerrettich Culinary Journey

ELABORACIÓ
Col·locar en un tros de paper Carta Fata en una safata i oliar.

Col·locar el carbassó tallat a rodanxes i el porro i la ceba tendra en juliana. Salpebrar.

Disposar la rodanxa de salmó a sobre. Condimentar i regar amb vi blanc.

Tancar el paquet hermèticament per tots els costats i cuinar al forn a 190ºC durant 15 min (amb el forn preescalfat), fins que s'infli la bossa.

Obre amb molta cura i acompanyar amb el Horseradish - Meerrettich i decorar amb cibulet.

Servir un paquetet de salmó a la papillota per comensal.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.