Ruscs de merenga seca de préssec

INGREDIENTS
250 g Polpa de préssec
25 g Albuwhip (albúmina) Sosa
110 g Sucre
40 g Trehalosa Sosa
0.5 g Aroma de Préssec Sosa

ELABORACIÓ
Barrejar el puré de préssec amb el Albuwhip en el bol de la KitchenAid.

Muntar la merenga usant la KitchenAid.

A part, barrejar el sucre amb la Trehalosa.

Afegir la barreja de sucres a la merenga en tres parts.

Seguir muntant fins a obtenir una merenga ferma.

Afegir el Aroma de Préssec i muntar 1 minut més.

Abocar la merenga en una mànega pastissera amb broquet llisa de 4 mm. Reservar.

Ruixar un motlle de semiesferes cap per avall amb desemmotllant.

Escudellar la merenga de forma circular sobre les semiesferes creant ruscs.

Deshidratar 6 hores mínim a 40ºC perquè quedin cruixents.

Desemmotlleu i utilitzar.

Leave a Reply