Roques de xocolata i te matcha

INGREDIENTS
150 g Mantega de cacau
350 g Cobertura de xocolata blanca
10 g Lecitina de Soja en Pols Sosa
10 g Te Verd Matcha 'A' Bio en Pols Sosa

ELABORACIÓ
Fondre la mantega de cacau en un bol al bany maria.

Afegir la Lecitina de Soja en Pols i barrejar fins que quedi dissolta.

Escalfar la barreja a 60ºC.

Afegir la cobertura blanca sense retirar del foc i seguir barrejant perquè quedi ben integrat.

Afegiu-hi el Te Verd Matcha 'A' Bio en Pols i triturar.

Mantenir la mescla a 40-45ºC perquè sigui fàcil de muntar.

Crear bombolles amb ajuda del Foam Kit.

Un cop el bol estigui pràcticament ple, reservar a la nevera o congelador fins que cristal·litzin les bombolles.

Aconseguir les roques trencant trossos de les bombolles cristal·litzades amb ajuda d'una cullera.

Leave a Reply