Gelatina / falsa pasta (gnocchi / spaghetti / caneló / macarró) / pâte à fruit
Glacejat / glaça / cobertura brillant
Gominola / núvol / marshmallow / xiclet
Mantecado / polvorons / massa polvoritzable / crumble / pols
Merenga / suflé / macaron
Mousse / semifred / bavaroise / esponja
Pa / brioix / babà
Pa de pessic / cake / massa batuda
Tempura / fregit / massa fregida / confitat en oli
Terrina / hamburguesa / tartar / coagulat / elements d'unió
Trufa / xocolata / ganache / gianduia / cremós
Roll de secret ibèric i tonkatsu
Progianduja de pistatxo i gerd cruixent
Shots d’oli d’oliva verge extra
Pa de gènova
Rotllet de primavera amb salsa agredolça
Nata estable
Ganache de fruita de la passió
Culis de fruita de la passió
Truita coulant
Caramel de coco i citronel·la
Macarrons amb tomàquet
Pols de pistatxo
Mousse de mango
Merenga seca salada de salsa sumiso
Nitro trufes cremoses
Gelificat per massa brioixeria
Cigne
Progianduja de cafè
Cruixent de yuzu
Snacks de fruits secs
Crema de llamàntol
Sorbet d’albercoc
Caramel de torró
Crema de gerd
Esfera de mousse de xocolata
Caviar de cacau
Gnocchi d’arròs amb salsa sumiso
Malina per Carles Mampel
Panna Cotta de toffee
Pakoras
Gel de xocolata tova
Esponja de mandarina
Aire d’oli
Molla de caramel de violeta
Gelat de xocolata
Sorbet de llimona medium
Maionesa de fruita de la passió
Arrebossat de marialluïsa i oliva
Cóctel Tropical per Óscar Albiñana
Mousse de fruita de la passió i oli d’oliva
Cruixent de pollastre
Caviar de regalèssia
Cacauets garrapinyats amb teriyaki i coco
Crema pastissera congelable
Núvols de fruita de la passió
Bombolles de te matcha
Escuma de poma verda
Empanada de llimona i crema cremada
Làmina de gelatina de vinagre de Mòdena
Gelat de iogurt
Textures de xocolata i fruits vermells per Jordi Puigvert
Vel de gerd
Festucs garrapinyats amb maduixa
Oli de bolets cruixent
Cracker de sèsam
Petit fours de pinyó, farigola i albercoc
Cake Baloo per Carles Mampel
Farcit de préssec per mousse
Crema de llimona
Ruibarbre-maduixa per Stephanie Vastel
Piruleta de fruits secs
Fals caviar de fruita
Dragees d’amarena i fava tonka
Ganache de fruita de la passió
Sorbet de cava amb raïm
Esfera de litxi
Nitro coulant de tiramisú
Sashimi de salmó amb maionesa sense ou de ponzu
Cremós de xocolata
Karaage de rap
Litxis glutinosos farcits amb crema de yuzu
Merenga seca de llimona tipus francès
Progianduja de cacauet
Melindro de còctel Pabana
Udon de safrà
Lletons de xai glacejats amb emulsió d’all negre
Escuma de mango i passió
Melmelada de gerd
Gelat de tòfona
Roses
Pa de gamba
Snacks d’avellanes amb gust a pizza
Fish and chips
Pa de pessic de iogurt
Roques de xocolata i te matcha
Cannelloni vegetal de kuzu
Gel cremós de poma
Cub de poma
Airbag de bolets
Mocador de caramel de cacau
Flam de coco sense ou
Emulsió d’oli d’argània
Crema d’ametlla i cacau
Mousse de xocolata blanca
Gelat de pistatxo
Escopinyes amb escuma de salsa aperitiu
Patates ondulades amb salsa verda mexicana
Soufflé de xocolata
Merenga seca de tomàquet tipus francès
Terrina de manetes de porc
Mocador de caramel de cacau
Xurros de porc
Ganache de litxi i pinyó
Merenga seca de maduixa tipus francès
Semi-sorbet de fruits secs
Mocador de caramel de cacau
Esfera inversa de mango i Campari
Nitro piruleta de fruita de la passió
Crema de fruites i mascarpone
Empanades de tonyina i ou amb chutney de hortalisses
Vel de rosa
Granissat de llimona
Nitro trufes cremoses
Biscuit soufflé
Lletons d’ànec amb vinagreta
Shots d’oli d’oliva verge extra
Mousse de vainilla
Gelat de xocolata
Espagueti de maduixa
Albúmina com a agent coagulant
Coulis de fruita
Gelat de tòfona
Llaços de gerd
Cake Alexandria
Púding de carbassa
Crispetes de porc
Làmina glutinosa de litxi
Carpaccio de pop
Encapsulació d’oli
Cremós de praliné
Ruscs de merenga seca de préssec
Gelat de vainilla
Tempura de verdures amb salsa tentsuyu
Crema de yuzu
Bunyols de pinya
Tatin directa
Esfera de caramel plena amb escuma
Emulsió de praliné
Granissat
Semi-sorbet de xocolata
Bunyols de salmó amb cotna de porc
Papadam amb chutney de pebrots
Tempura de verdures
Festucs amb xocolata blanca i casis
Merenga seca de violeta tipus suís
Sorbet de síndria
Iogurt escumós
Patates braves
Merenga de llimona sense proteïna animal
Escuma de xocolata
Mousse de xocolata blanca i oli d’oliva
Agar Agar de pernil
Esferes de pollastre i trufa en panko
Avellanes amb xocolata negre i or
Gelat de te matcha
Caramel filat d’eucaliptus
Tartar de vedella
Esferificació de gerd
Mousse de gerd
Galetes d’avellana
Pa xinès farcit de sofregit de ceba i pebrots
Soufflé de xocolata
Calamars soft tempura
Licor de maduixes
Cremós de taronja
Gelatina d’oli d’oliva
Gamba vermella en tempura amb salsa tentsuyu
Ametlles caramel·litzades amb gerd
Gelificat de gerd
Pâte à fruit de gerd
Gelat de tiramisú
Mousse de maduixa sense greix
Gamba vermella amb airbag de patata i barbacoa
Ametlles garapinyades amb taronja
Merenga de fruita deshidratada
Bacallà confitat amb mussolina d’ajoblanco
Escuma de llamàntol
Albergínies amb salsa sumiso
Bomba del Raval
Semi-sorbet de fruita
Pa de pessic de fruita de la passió
Natilles (sense ou)
Ganache de xocolata i gerd
Keftas
Esfera de iogurt
Vinagreta estable de pinyons i most
Fresh per Jordi Puigvert
Crema de llimona sense ou
Pâte à fruit d’oli d’oliva
Espelma d’oli de mel i llimona
Pa de pessic de tomàquet al microones
Pa de pessic d’avellana al microones
Maduixes al cava
Sorbet de tomàquet
Brillantor neutra
Cruixent de pistatxo
Patata kuzu-mochi
Merenga salada de tòfona
Gelat de violetes premium
Bombolles d’oli d’oliva
Llet escumosa
Tomàquets cherry confitats
Sableé breton d’ametlla torrada
Terrina soufflé de porc i mongetes amb tòfona per Guillermo Corral
Pâte à fruit de pistatxo
Sorbet de cruixent de iogurt
Samosa amb chutney de pastanaga
Tonkatsu
Musclos escabetxats amb pa de pessic cruixent d’algues i matisos de taronja per Óscar Albiñana
Roses espiral
Macarrons de soja
Tartar de fruites
Hamburguesa de gambes
Cremós de pinya
Cremós de xocolata pura
Esfera de mango i Campari
Escuma calenta de caldo de pollastre
Trufes after eight
Merenga normal
Esfera tropical
Bombolles de mel
Gel dolç d’orenga
Glacejat de taronja al safrà
Gominola
Puré d’alfàbrega
Vinagreta de colors
Gelea de poma verda
Marshmallow de licor de coco
Crema de pastanaga i cítrics amb formatge fresc
Beixamel de foie
Fals crumble de xocolata
Gel de xocolata tova
Gelat de pebrot vermell i xocolata Jivara
Brioche de crema pastelera, muscovado y mandarina
Mousse d’escalivada
Closca de macaron sense proteïna animal
Pomada de gerd i violeta
Paper comestible
Esfera de peta crispy
Merenga salada de tòfona
Sèpia en la seva tinta
Esfera de coco-rom amb pinya COLD CONFIT®
Cous cous d’espinacs
Citric Shake&Tonic
Gelatina calenta de pèsols
Terrina de col i patata
Berries Shake&Tonic
Fulles d’arbre
Microbescuit d’avellanes
Esfera doble
Glacejat de maduixa
Crispetes de patata
Cremós cruixent de pistatxo
Macarons
Nous de xocolata
Nitro piruleta de fruita de la passió en escuma
Caviar amb gelatina vegetal
Merenga seca de gerd
Pelicà
Mousse de xocolata
Merenga seca de grosella negra
Brandada de lluç amb farigola i chutney de pebrot
Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros. Al navegar o utilizar la web acepta el uso que hacemos de las 'cookies'. Para más información consulte el Aviso Legal y la Política de Privacidad