Receptes per tècnica i aplicació

  • Totes les tècniques i aplicacions
  • Aire / emulsió / escuma / bombolla
  • Alcohol / aiguardent
  • Caramel / decoració amb sucre / crocant / garapinyat
  • COLD CONFIT® / melmelada / compota / gelea / chutney
  • Crema / salsa / sopa / coulis / vinagreta
  • Esferificació / caviar / coulant
  • Flam / panna cotta / pudding / royal / quallada
  • Galeta / cruixent / teula / deshidratat
  • Gelat / sorbet / parfait / biscuit glacé / granissat
  • Gelatina / falsa pasta (gnocchi / spaghetti / caneló / macarró) / pâte à fruit
  • Glacejat / glaça / cobertura brillant
  • Gominola / núvol / marshmallow / xiclet
  • Mantecado / polvorons / massa polvoritzable / crumble / pols
  • Merenga / suflé / macaron
  • Mousse / semifred / bavaroise / esponja
  • Pa / brioix / babà
  • Pa de pessic / cake / massa batuda
  • Tempura / fregit / massa fregida / confitat en oli
  • Terrina / hamburguesa / tartar / coagulat / elements d'unió
  • Trufa / xocolata / ganache / gianduia / cremós