Qui som?

L'ampliació i millora contínua de les línies de producte, donant sempre la major importància a la innovació i les tècniques del món gastronòmic. Aquest és el nostre objectiu principal.

Amb més de 50 anys d'experiència, som un dels principals fabricants d'ingredients de primera qualitat per a la gastronomia, la pastisseria i la gelateria al món. El nostre catàleg de productes supera les 3.000 referències, entre les que destaquen texturitzants, liofilitzats, pastes concentrades i fruits secs.

Comptem amb tres plantes productives a Catalunya i dues delegacions pròpies a Madrid i València, a més de nombrosos distribuïdors oficials, tant nacionals com internacionals. Amb un creixement continu, actualment exportem els nostres productes a més de 80 països, repartits pels 5 continents.

Estem orgullosos de tenir una relació propera amb els nostres clients, arribant a crear vincles molt estrets. No volem ser només un proveïdor de productes sinó que, a llarg termini, esperem convertir-nos també en un soci amb qui poder comptar en tot moment, creant receptes específiques, organitzant visites i demostracions, i oferint formació personalitzada.

Per a nosaltres és una gran satisfacció poder desenvolupar tots els productes especialitzats que ajuden a ser més creatius a pastissers i cuiners de tot el món.Els nostres productes es desenvolupen sempre seguint els 4 pilars de la gastronomia moderna: més sabor, menys sucre, menys greix i contrast de textures.

Missió

Ser líder en el món Premium de serveis alimentaris produint i venent ingredients a tot el món sota les següents premisses:

Menys sucre
Menys greixos
Més sabor
Més contrast de textures

Beneficis

Creativitat

Oferim sempre al mercat nous productes, noves idees i aplicacions.

Alta qualitat

Treballem amb estàndards d'alta qualitat en matèries primeres, en processos i en control de qualitat.

Didàctica

Invertim molts esforços en explicar com utilitzar els nostres productes arreu del món

Història

2018

Traslladem les plantes de producció a unes noves instal·lacions a Navarcles.

Avui dia, més de 50 anys després de començar la nostra aventura, comptem amb més de 3.000 referències al nostre catàleg de productes, sense deixar de banda les neules i torrons amb les que ens vam iniciar.

2016

Adquirim Alt Camp (Tarragona) i La Granadella (Lleida), convertint-nos en productors de fruits secs, amb collita pròpia. Aquest pas ens permet seleccionar encara amb més cura la matèria primera, tant per distribuir-la, especialitzant-nos amb l’ametlla, com pel desenvolupament de producte.

2014

Ens embarquem en una aventura gastronòmica que recorre el món i la història, centrant-nos en la reproducció fidel de salses i condiments de diferents èpoques i tradicions gastronòmiques. Així es crea el Culinary Journey, una col·lecció que abasta més de 120 referències i creix dia a dia.

2010

Neix la primera submarca, Home Chef, com la versió retail dels nostres ingredients premium, enfocada als amants de la cuina amateurs o no professionals que desitjaven reproduir les receptes de grans restaurants a casa.

2000

Ens introduïm de ple en la gastronomia moderna, començant a idear i produir ingredients tecnològics i d’alta gamma per restauració i pastisseria. També afegim la fruita seca al nostre catàleg.

Amb el temps, el nostre catàleg de productes comença a créixer de manera exponencial, afegint liofilitzats, texturitzants, extractes i aromes naturals, entre d'altres ingredients.

L’ampliació del catàleg suposa també la creació de noves marques dins l’empresa, amb l’objectiu d’enfocar-les cap a diferents segments del mercat.

1970

A la dècada dels 70, ampliem la nostra gamma amb ingredients tècnics per a la producció de gelats, que durant els anys 80 es consolida com una línia de productes exquisits i selectes per gelateria.

1967

Fundada com una empresa familiar, a Sosa Ingredients comencem el nostre recorregut pel món gastronòmic produint galetes artesanals i productes de Nadal tradicionals catalans.