Més vistes

Prosorbet 100 lacto (profruta), Sosa

Codi 57001017-57001016
  • Marca: Sosa
  • Colección: Estabilizantes para helados
  • Familia: Texturizantes
Barreja d'estabilitzants, emulsionants i sucres tècnics. Propietats: Estabilitzant per sorbets de fruita. Mode d'ús: Dissoldre en fred amb una forta agitació, no escalfar. Aplicació: Barrejar amb polpa de fruites o sucs i sucres per elaborar el semisorbet. Observacions: Pols blanca. Un cop barrejada amb el líquid és convenient madurar la barreja durant 8 hores abans de gelar. Elaboracions: gelats amb base aigua o fruita. PAC: 103% POD: 40%
  • Dosificación: 100 g/kg
Opcions
Codi: Formato:
57001016 3 kg
57001017 15 kg
AGENTS ESTABILITZANTS: els estabilitzants per a gelats o escumes són barreges complexes d'espessidors, emulsionants, gelificants i airejants que ens aporten textures de gelat, sorbet, mousse o escumes perfectes amb gran facilitat d'aplicació. Sempre amb el màxim respecte al gust que es vol texturitzar.