Més vistes

Procrema sugar free calenta (3kg), Sosa

Codi 57001056
  • Marca: Sosa
  • Colección: Estabilizantes para helados
  • Familia: Texturizantes
Barreja d'estabilitzants, emulsionants, airejants i sucres. Propietats: Estabilitzant de gelats. Mode d'ús: Dissoldre en fred amb una forta agitació. Pasteuritzeu. Aplicació: Qualsevol preparació líquida o semi-líquida, base làctia. Observacions: Pols blanca. Un cop barrejada amb líquid, s'ha d'escalfar a 80°C perquè actuï i és convenient madurar la barreja durant 8 hores abans de gelar. Elaboracions: gelats amb base làctia. PAC: 109% POD: 59%
  • Formato: 3 kg
  • Dosificación: 300 g/kg
AGENTS ESTABILITZANTS: Els estabilitzants per a gelats o escumes són barreges complexes d'espessidors, emulsionants, gelificants i airejants que ens aporten textures de gelat, sorbet, mousse o escumes perfectes amb gran facilitat d'aplicació. Sempre amb el màxim respecte al gust que es vol texturitzar.