Més vistes

Polpa de síndria congelada (0,5kg), Rogelfrut

Codi 44150010
  • Marca: Rogelfrut
  • Familia: Pulpa de fruta congelada
El puré de síndria congelat Rogelfrut és perfecte per a l'elaboració de granissats i gelats. Amb un sabor dolç i intens, no té llavors per a un fàcil processament.
  • Formato: 500 g

Els purés i els sucs de fruites són un gran clàssic de la producció de Rogelfrut. Una recepta natural sense colorants ni conservants: 90% de polpa de fruita i 10% de sucre o 100% de fruita. La fruita es processa a través d'un procés artesanal que conserva totes les seves peculiaritats, respectant la natura.

Recomanacions d'ús: Una línia altament versàtil i fàcil d'utilitzar. Perfecta en gelateria, per a la producció de sorbets, gelats, granissats i batuts, substituint la fruita fresca sencera. Els purés i els sucs de fruites també són adequats per a l'ús en pastisseria, per a la creació de receptes innovadores amb inserits, semifreds i pastisseria moderna en general, així com en usos més particulars com la producció de cervesa artesanal amb fermentació espontània i saboritzada o en l'elaboració de sucs de fruites o els més innovadors còctels.

Consells de conservació: Emmagatzemar a temperatura inferior a -18ºC i utilitzar preferiblement abans de la data recomanada. Emmagatzematge al congelador: a -12ºC durant 30 dies, a -6ºC durant 7 dies, en nevera durant 1 dia. Es recomana descongelar en l'embalatge original a temperatura ambient o en nevera durant 12 hores.