Més vistes

Polpa de poma congelada (5kg), Ravifruit

Codi 44150570
  • Marca: Ravifruit
Puré de manzana congelado.

Purés de fruita congelada Ravifruit, la naturalitat al servei del gust. Sense sabor afegit, sense colorants i sense conservants, la composició dels purés de fruita és completament natural: 90% de polpa de fruita i 10% de sucre o bé 100% fruita. Una transformació suau adaptada a cada fruita, respectant la seva naturalesa, per a un resultat amb màxim sabor.
  • Formato: 5 kg
  • Unidades: 1

Molts avantatges:

- Una recepta totalment natural: sense cap sabor afegit, ni colorant, ni conservant: 90% de fruita i 10% de sucre o 100% de fruita.
- Una estricta selecció de fruites i collita quan la fruita està completament madura.
- La garantia d'una qualitat constant.
- Una cubeta nova: més pràctica, lectura millorada, més sòlida, amb ranures cada 250 g per poder dosificar el puré més fàcilment, porció per porció.
- Una àmplia gamma de colors i sabors per servir a la teva creativitat.

Aplicacions: Sorbets, gelats, mousses de fruites, bavaroises i Charlottes, gelatines de fruites, postres gelats i de rebosteria, coulis, glacejats 'miroir', melmelades, gelatines, còctels...

Instruccions d'ús: Per mantenir les qualitats organolèptiques del producte, s'aconsella que es descongeli durant aproximadament 12 hores a 4ºC (en nevera). La descongelació també és possible a temperatura ambient (aproximadament 8 hores), al bany maria (temperatura moderada: 60-80ºC), o com a última opció en un microones (funció de descongelació).