Més vistes

Polpa de pinya Bio congelada (1kg), Rogelfrut

Codi 44150060
  • Marca: Rogelfrut
  • Familia: Pulpa de fruta congelada
El puré de pinya Bio Rogelfrut s'elabora amb fruites tropicals. És particularment intens i amb cos i no conté sucres afegits.
  • Formato: 1 kg

La línia de sucs i purés de fruita Bio de Rogelfrut ha estat part de la seva història durant diversos anys. A la base es troben els valors d'una agricultura acurada i respectuosa amb la salut. La de la terra i de l'ésser humà.

Recomanacions d'ús: Una línia altament versàtil i fàcil d'utilitzar. Perfecta en gelateria, per a la producció de sorbets, gelats, granissats i batuts, substituint la fruita fresca sencera. Els purés i els sucs de fruites també són adequats per a l'ús en pastisseria, per a la creació de receptes innovadores amb inserits, semifreds i pastisseria moderna en general, així com en usos més particulars com la producció de cervesa artesanal amb fermentació espontània i saboritzada o en l'elaboració de sucs de fruites o els més innovadors còctels.

Consells de conservació: Emmagatzemar a temperatura inferior a -18ºC i utilitzar preferiblement abans de la data recomanada. Emmagatzematge al congelador: a -12ºC durant 30 dies, a -6ºC durant 7 dies, en nevera durant 1 dia. Es recomana descongelar en l'embalatge original a temperatura ambient o en nevera durant 12 hores.

  • Detalle Nutricional: Bio
  • :