Pollastre guisat amb castanyes

INGREDIENTS
170 g pollastre trossejat
1 fetge de pollastre
15 g sofregit de ceba Culinary Journey
6 g Fons de Pollastre Culinary Journey
500 ml aigua
200 g Castanyes Cold Confit Sosa
10 ml conyac
50 g Ametlles repelada Torrada Sosa
5 g cerfull
q/s Sal

ELABORACIÓ
Marcar el pollastre trossejat i el fetge en un cassó amb un raig d'oli i sal.

Quan estigui ben marcat retirar el fetge.

Desglaceu amb el brandi i un cop està totalment reduït afegir el sofregit de ceba, el Fons de Pollastre i l'aigua. Cuinar a foc lent 15 min.

A part, barrejar el fetge amb les ametlles, el cerfull i una cullerada del brou de cocció en un morter i picar fins a obtenir una pasta molt fina.

Afegir al guisat de pollastre.

Afegir les Castanyes Cold Confit tallades a quarts i cuinar durant 3 min més.

Servir en una cassola amb cerfull picat per sobre.

Leave a Reply

Sorry, you must be logged in to post a comment.